Stoneart AS

  • Tak
    • Takskifer Alta
      • Alta firkant
      • Alta lappskifer
      • Alta rektangulær
      • Om Altaskifer
    • Takskifer Stoneart
      • Firkant 40×40
      • Firkant 50×50
      • Firkant 60×60
      • Dråpe 30×50
      • Rektangulær 25×40
      • Spesialformat
      • Leggeanvisning
      • Tester
    • Takskifer Otta
  • Vegg
    • Steinpanel
      • Valdres
      • Oppland
      • Vindfjell
      • Trysil XL
      • Hafjell
      • Svartangen
      • SmartSystem®
      • Monteringstips
      • Z-element
      • Eksempel på montering
      • Monteringsplater
    • Steinpanel Inne
    • Tørrmur/Fasadestein
      • Tørrmur natur
      • Tørrmur grå
      • Oppdal råkopp
      • Solesnesstein
      • Fasadestein Rock Face
    • Heller på Vegg
  • Gulv
    • Skiferflis
      • Oppdal
      • Otta
      • Offerda
      • Alta
      • Kavala (gresk)
      • Stoneart rust
      • Stoneart sort
      • Stoneart grå
      • Leggeanvisning
    • Bruddskifer
      • Lys Oppdal
      • Mørk Oppdal
      • Alta
      • Offerdal
      • Kavala (gresk)
      • Otta sort / rust
      • Skiferverktøy
      • Bruddskifer – etter mål
      • Produksjon og legging av bruddskifer
    • Skiferheller
    • Granitt flis
    • Granitt Uteprodukter
  • Ildsted
    • Frittstående Bakerovn
    • Klassisk Bakerovn
    • Tilbehør
    • Mat i bakerovnen
  • Andre produkter
    • Impregnering og Vask
    • Lim og Fugeprodukter
    • Steinvask
    • Bord- og benkeplater
  • Inspirasjon
  • Kontakt
post

Spennende matretter i bakerovnen

OPPLEVELSE, SOSIAL MATLAGING OG UNIKE SMAKER

  • Giotto III
  • Duetto IV
  • Grillet kylling
  • Duetto III
  • Opera I
  • Duetto V
  • Opera III komp
  • Duetto II
  • Grilling av kastanjer

I prinsippet kan du lage de fleste retter i en bakerovn. Det er bare så mye hyggeligere, mer spennende og med bedre smaker.

Pizza er et bra sted å starte. Steinovnsbakte brød er det mange som har et forhold til. Etter hvert kan en prøve seg på fisk- og kjøttretter, pasta og kaker.

Pizza Napoli

Pizza Napoli på ekte italiensk vis.

Grillspyd med kjøtt

​Du trenger ikke gass- eller kullgrill for et godt grillmåltid. Du vil kjenne forskjell på grillmat laget i bakerovnen!

Opptenning i bakerovnen

Forutsetning for et godt resultat, uansett hva du skal lage i bakerovnen, er god varme. Her er noen tips hvordan du bør fyre opp for raskt å få opp varmen.

Laks bakt med saltlokk

Her ser du hvordan du går fram for å bake laks under et lokk av salt. Enkelt, ​spektakulært og med utsøkte smaker.

Kylling stekt på ølboks

«Høne på boks», Kylling marinert og stekt på ølboks gir et mørt, saftig og smakfullt resultat. En spesiell, men genial og velsmakende rett. En hel kylling blir røykt fra utsiden og dampet fra innsiden.

spareribs

Slik går du frem for å lage utsøkte spareribs. Saftig kjøtt som passer perfekt i grillsesongen!

  • BAKEROVN
  • Frittstående bakerovn
  • Klassisk bakerovn
  • Tilbehør
  • Mat i bakerovnen
   

|TAK | VEGG | GULV | ILDSTED | INSPIRASJON | KONTAKT|

Copyright © 2023
Stoneart AS

Stoneart bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en god opplevelse. Hvis du godtar dette, kan du fortsette å bruke våre nettsider som vanlig.Ok