Stoneart AS

  • Tak
    • Takskifer Alta
      • Alta firkant
      • Alta lappskifer
      • Alta rektangulær
      • Om Altaskifer
    • Takskifer Stoneart
      • Firkant 40×40
      • Firkant 50×50
      • Firkant 60×60
      • Dråpe 30×50
      • Rektangulær 25×40
      • Spesialformat
      • Leggeanvisning
      • Tester
    • Takskifer Otta
  • Vegg
    • Steinpanel
      • Valdres
      • Oppland
      • Vindfjell
      • Trysil XL
      • Hafjell
      • Svartangen
      • SmartSystem®
      • Monteringstips
      • Z-element
      • Eksempel på montering
      • Monteringsplater
    • Steinpanel Inne
    • Tørrmur/Fasadestein
      • Tørrmur natur
      • Tørrmur grå
      • Oppdal råkopp
      • Solesnesstein
      • Fasadestein Rock Face
    • Heller på Vegg
  • Gulv
    • Skiferflis
      • Oppdal
      • Otta
      • Offerda
      • Alta
      • Kavala (gresk)
      • Stoneart rust
      • Stoneart sort
      • Stoneart grå
      • Leggeanvisning
    • Bruddskifer
      • Lys Oppdal
      • Mørk Oppdal
      • Alta
      • Offerdal
      • Kavala (gresk)
      • Otta sort / rust
      • Skiferverktøy
      • Bruddskifer – etter mål
      • Produksjon og legging av bruddskifer
    • Skiferheller
    • Granitt flis
    • Granitt Uteprodukter
  • Ildsted
    • Frittstående Bakerovn
    • Klassisk Bakerovn
    • Tilbehør
    • Mat i bakerovnen
  • Andre produkter
    • Impregnering og Vask
    • Lim og Fugeprodukter
    • Steinvask
    • Bord- og benkeplater
  • Inspirasjon
  • Kontakt
post

Klassiske bakerovner

For deg som ønsker en tradisjonell bakerovn

  • al Metro 3
  • al Metro 4
  • al Metro 2
  • al Metro
  • Napoli steinovn
  • Hagefest med steinovn
  • Special I
  • Vedfyrt pizzaovn

Den klassiske bakerovnen er populær. Her blir bakerovnen et prosjekt der du kan sette ditt preg på den ferdige ovnen.

En klassisk bakerovn vil normalt bruke lenger tid for å varmes opp enn en moderne. Fra 6-8 timer, avhengig av ovnens størrelse og magasin. Til gjengjeld vil den holde på varmen til neste dag da du kan sette inn middagen og bake brød!


Klassiske bakerovner - mulighet for innbygging

Spesial pizzeria - Proff
Professionell modern stenugn
Pris fra 23 500,- inkl MVA

Klassikeren blant bakerovner i mer enn 30 år. Håndlages av spesialister med sans for detaljer. Special Picceria er favoritten til de beste kokkene.

Master Vision
Professionell modern stenugn
Pris fra 15 500,- inkl MVA

Klassikeren blant bakerovner i mer enn 30 år. Håndlages av spesialister med sans for detaljer. Special Picceria er favoritten til de beste kokkene.

Napoli
Professionell pizzaugn
Pris fra 16 750,- inkl. MVA

Napoli er en tradisjonell steinovn der du kan bake og lage pizza. Ovnen har en lav takhøyde, noe som gir en kraftig overvarme og du kan steke pizza på rekordtid. Bestetid så langt er 30 sekunder!

gresk bakerovn
Professionell pizzaugn
Pris fra 18 000,- inkl. MVA

Når du har gått tom for prosjekter på hytta eller i hagen hjemme, står bakerovnene for tur. Et spennende prosjekt for den nevenyttige.

  • BAKEROVN
  • Frittstående bakerovn
  • Klassisk bakerovn
  • Tilbehør
  • Mat i bakerovnen
   

|TAK | VEGG | GULV | ILDSTED | INSPIRASJON | KONTAKT|

Copyright © 2023
Stoneart AS

Stoneart bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en god opplevelse. Hvis du godtar dette, kan du fortsette å bruke våre nettsider som vanlig.Ok