Klassiske bakerovner
For deg som ønsker en tradisjonell bakerovn
Den klassiske bakerovnen er populær. Her blir bakerovnen et prosjekt der du kan sette ditt preg på den ferdige ovnen.
En klassisk bakerovn vil normalt bruke lenger tid for å varmes opp enn en moderne. Fra 6-8 timer, avhengig av ovnens størrelse og magasin. Til gjengjeld vil den holde på varmen til neste dag da du kan sette inn middagen og bake brød!
Klassiske bakerovner - mulighet for innbygging
Spesial pizzeria - Proff
Pris fra 23 500,- inkl MVA
Klassikeren blant bakerovner i mer enn 30 år. Håndlages av spesialister med sans for detaljer. Special Picceria er favoritten til de beste kokkene.
Master Vision
Pris fra 15 500,- inkl MVA
Klassikeren blant bakerovner i mer enn 30 år. Håndlages av spesialister med sans for detaljer. Special Picceria er favoritten til de beste kokkene.